2018. DIPLOMAMENTŐ II.

Várható kezdés: igény szerint
ÉRDEKLŐDÉSÚjra indul a Diplomamentő program!

A képzés részletes leírása

Újra indul a Diplomamentő program!

OFA Nonprofit Kft. közleménye:

"Tájékoztatjuk Önöket, hogy a „Diplomamentő II.” program pályázati felületét a rendelkezésre álló forrás kimerülésére tekintettel szeptember 4-én 24:00 órakor lezártuk. Újabb pályázatok benyújtását, indítását már nem tudjuk fogadni. Az ebben az időpontban folyamatban levő pályázatok benyújtására, véglegesítésére lehetőséget biztosítunk, azonban újabb pályázatok benyújtását, indítását már nem tudjuk fogadni. Az OFA Nonprofit Kft. elektronikus felülete, a FORRÁSTÁR továbbra is elérhető azok számára, akik a pályázatok benyújtását szeptember 4-én éjfélig elkezdték."

 

 

Az új feltételekkel megvalósuló „Diplomamentő II.” program célja továbbra is a nyelvvizsga hiányában diplomával még nem rendelkező, államvizsgájukat hazai felsőoktatásban teljesített, de hallgatói jogviszonyban már nem állók nyelvi képzésbe vonása 
a diploma átvételéhez szükséges államilag elismert nyelvvizsga megszerzése érdekében. A program iránt érdeklődők, jelentkezők számára a pályázati felület várhatóan 2018. augusztusától lesz elérhető. A nyelvi képzések tervezetten 2018. szeptember közepétől indulhatnak és 2019. december 31-ig kell befejezniük, a képzési támogatás mértéke maximum 300.000.-Ft/fő. 
 
Gyere! Ne Maradj le!
Jelentkezz most!
Segítünk színvonalas oktatással a tudásodnak megfelelő tananyaggal, támogatunk a célod elérésében!
────
Államilag finanszírozott költségtérítés!
Csak a tudásodra és a szorgalmadra van szükség!
────
Tudásszint felmérés! Egységes csoport kialakítás, vagy egyéni felkészítés!
────
ÉRDEKLŐDNI LEHET:
WINDSOR HUNGÁRIA OKTATÁSI KFT.
3527 Miskolc, József Attila u. 27. sz. 1/1
Tel.: +36 46 900 600, +36 30 952 6428
E-mail: info@windsor.hu
www.windsor.hu
 
Keress minket bizalommal!! Segítünk a jelentkezésben!