Szeretettel üdvözöljük minden kedves régi és új partnerünket.

 

A Windsor Hungária Oktatási Kft 2006 óta szervez a régió vállalatai és vállalkozásai számára, valamint magánszemélyek részére is nyelvi, és szakmai képzéseket.  

Versenyképes szakmai végzetséget nyújtó OKJ képzéseink sok színű szakmacsoport palettával rendelkezik. Cégek vállalatok részére szakmai, és személyes fejlődést biztosító tréningeket nyújtunk, jól képzett szakembereink segítségével.

Az évek során szerzett tapasztalataink alapján szolgáltatásaink skáláját és minőségét folyamatosan fejlesztettük a megrendelőink igényeinek megfelelően. Sikereinket az igényekre való gyors és színvonalas reagálással, gondos és lelkiismeretes szervezőmunka, a kapcsolatépítés és kapcsolattartás korrektségével értük el.

Hazánkban egyre fontosabb a tudásalapú társadalom és a gazdaság fejlődése. Az egész életen át tartó tanulás szükségessége ma már természetes mindazok számára, akik az európai és hazai munkaerő-piacon érvényesülni kívánnak. A tanulás motivációja a szakmai és személyes kompetenciák, munkaerő-piaci verseny, karriertervezés folyamata.

Elkötelezettség, tanulóközpontúság, rugalmas oktatás, modern technika! Mindezek jegyében csoportunk a felnőttoktatás terén felkészült a kihívásokra.

Ehhez kínál – 15 éves tapasztalattal   rendelkező Windsor Hungária Oktatási Kft. olyan színvonalas képzéseket, melyek megfelelnek a jövő elvárásainak.

 

Sikeres jövőt kívánunk Önöknek!  

 

Fekete Józsefné
ügyvezető
Windsor Hungária Oktatási Kft.

 

Tovább

 

 

Korábbi képzéseink